Stappenplan
WHOA-traject

Download het stappenplan
Gelukt! Het WHOA-Stappenplan is nu onderweg…

U ontvangt binnen enkele minuten het WHOA-Stappenplan in uw mailbox. Niets ontvangen? Bekijk dan voor de zekerheid even uw spambox.

Oeps, er is iets misgegaan bij het versturen van dit formulier.
Man staart naar buiten met een opengeklapte laptop voor zich

U optimaal voorbereiden met het WHOA-Stappenplan

  •  Het meest complete WHOA-Stappenplan online
  • Alles wat u moet weten over het WHOA-traject in 1 heldere whitepaper
  • Inzicht in al uw rechten en plichten als u te maken krijgt met een WHOA-traject
  • Gemaakt door advocaten, bedrijfsadviseurs en herstructureringsdeskundigen
  • In 8 heldere stappen naar een succesvol WHOA-akkoord
  • Inclusief belangrijke deadlines die u absoluut niet mag missen
Nu downloaden

Compleet WHOA-
Stappenplan

Per 1 januari 2021 is de WHOA van kracht. Dit staat voor Wet Homologatie Onderhands Akkoord. De WHOA is een nieuw mogelijkheid binnen de Faillissementswet en biedt ondernemers de kans om een faillissement te voorkomen of een onderneming gecontroleerd af te wikkelen. Het is namelijk vanaf nu mogelijk om schulden te saneren voor levensvatbare bedrijven met financiële problemen, zonder dat alle schuldeisers en contractspartijen daarmee akkoord hoeven te gaan. En dat is uniek.

Het WHOA-Stappenplan geeft u inzicht in alle ins & outs met betrekking tot deze nieuwe herstructureringsmogelijkheid. Ontdek hoe met hulp van de WHOA een faillissement wordt voorkomen of een onderneming op een gecontroleerde manier wordt gestopt. En niet onbelangrijk: welke rechten en plichten alle betrokken partijen hebben.

Dankzij onze unieke samenwerking van advocaten, bedrijfsadviseurs en herstructureringsdeskundigen durven wij te zeggen dat dit het meest complete WHOA-Stappenplan is dat u online gaat vinden. Samen hebben we honderden ondernemers geholpen om bedrijfsperspectieven te verbeteren en schulden te herstructureren.

Twee mannen spreken met elkaar en lachen