Derk van Geel

Advocaat

,

Herstructureringsdeskundige

,

Curator

,

Hard op de zaak, zacht op de persoon

Derk bekleedt verschillende functies. Hij is zo’n 15 jaar advocaat in de herstructureringspraktijk, curator bij de rechtbank Amsterdam en herstructuringsdeskundige. Hij wordt ingeschakeld door alle mogelijk betrokken partijen en en heeft veel ervaring. Daardoor kent Derk alle kanten van het herstructureringsproces. Dat is belangrijk om het proces te begeleiden. Je moet je niet alleen blindstaren op de eigen positie maar ook kunnen verplaatsen in de ander.

Inhoudelijk is Derk uitermate capabel. Hij is scherp en deskundig en doceert regelmatig over de juridische kanten van WHOA en herstructurering via verschillende opleidingsinstellingen. Dat doet hij aan advocaten, accountants en ook aan rechters. Sinds de komst van de WHOA is Derk docent van de WHOA-pool van rechters.

Bij een succesvolle herstructurering gaat het echter niet alleen om het dossier. Oog hebben voor de positie van de partijen en de deelnemers aan het proces is essentieel om een goede uitkomst te verzekeren. Derk begrijpt dit als geen ander. Niet voor niets gaat zijn promotieonderzoek aan de universiteit Leiden over de interpersoonlijke kant van herstructureren. Zonder vertrouwen geen akkoord. Derk is daarom hard op de zaak maar zacht op de man. Goed van vertrouwen maar stevig als het nodig is.  

Daarnaast staat Derk bekend als een zeer integere man. Als je te maken hebt met de belangen van anderen, dan moet je integriteit hoog in het vaandel hebben staan.

 

Herstructureringsdeskundige bij
act Fort Advocaten

Blogs door

Derk

Ontdek hoe u uw bedrijfsperspectief verbetert of de onderneming gecontroleerd afwikkelt met de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA).

No items found.

Kennisartikelen door

Derk

Ontdek hoe u uw bedrijfsperspectief verbetert of de onderneming gecontroleerd afwikkelt met de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA).

No items found.