Raoul van den Berg Jeths

Advocaat

,

Curator

,

Herstructureringsdeskundige

,

Analytisch, praktisch en oplossingsgericht

Raoul adviseert ondernemers op het gebied van ondernemingsrecht en insolventierecht. De kwesties waarin hij ondernemers bijstaat lopen uiteen van overnames, aandeelhoudersgeschillen tot herstructureringen. Raoul is niet alleen juridisch en analytisch sterk, hij werkt oplossingsgericht en praktisch om zo het beste resultaat te behalen.

Daarnaast wordt Raoul regelmatig door de rechtbank benoemd tot curator in faillissementen. Hij weet dan ook welke gevolgen een faillissement kan hebben voor een ondernemer en hoe om te gaan met de belangen van alle stakeholders die bij een faillissement zijn betrokken.

Raoul is sinds 1997 werkzaam als advocaat in Eindhoven en heeft o.a. de Grotius Specialisatieopleidingen Insolventierecht en Arbeidsrecht afgerond. Hij is lid van INSOLAD, de specialisatievereniging voor insolventierecht advocaten alsmede VAAN, de specialisatievereniging voor arbeidsrecht advocaten. In april 2021 heeft hij de specialisatieopleiding WHOA-Herstructureringsdeskundige afgerond.

Met zijn kennis en ervaring als advocaat én curator, kan hij u adequaat van dienst zijn bij herstructureringsproblematiek (waaronder vragen die WHOA gerelateerd zijn). Benieuwd of hij iets voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

Herstructureringsdeskundige bij
Berg Jeths Advocaten

Blogs door

Raoul

Ontdek hoe u uw bedrijfsperspectief verbetert of de onderneming gecontroleerd afwikkelt met de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA).

No items found.

Kennisartikelen door

Raoul

Ontdek hoe u uw bedrijfsperspectief verbetert of de onderneming gecontroleerd afwikkelt met de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA).