Overzicht

Het kwijtschelden van (publieke) schulden in de praktijk

Het kwijtschelden van (publieke) schulden in de praktijk

Op 27 september 2023 organiseerde Alles over WHOA een zeer geslaagd evenement dat draaide om het kwijtscheldingsbeleid van (publieke) instanties als het UWV en de Belastingdienst. Daarnaast werd ook de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA) geëvalueerd. We zijn verheugd om te delen dat dit event een bron van waardevolle inzichten en kennisdeling was, mede dankzij de aanwezigheid van enkele vooraanstaande sprekers.

Jasper Graaff, vertegenwoordiger van de Belastingdienst, bracht ons op de hoogte van het kwijtscheldingsbeleid van de Belastingdienst. Daarnaast sprak Paul van Dongen, namens het UWV, over de rol van UWV in kwijtscheldingsprocedures. Tot slot voerde onze partner, Derk van Geel, een grondige evaluatie van de WHOA uit, waarbij de impact op bedrijven werd geanalyseerd.

Was u niet aanwezig, maar lijkt het u wel interessant? Dan hebben we goed nieuws! We hebben de hele bijeenkomst opgenomen, zodat zelfs degenen die niet persoonlijk aanwezig konden zijn, later kunnen luisteren en kijken. U kunt de video bekijken door hierdoor uw mailadres achter te laten.

Het kwijtscheldingsbeleid van het UWV en de Belastingdienst

Ontdek het kwijtscheldingsbeleid van de Belastingdienst en het UWV, en krijg inzicht in de actuele status na 2 jaar WHOA. Bekijk hieronder het event terug en laat u inspireren!

Meld u aan om de volledige video te bekijken!

Bekijk volledige video

Gelukt!

je wordt automatisch doorverwezen naar de video

Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen van dit formulier.