Ali Arslan

Advocaat

,

Herstructureringsdeskundige

,

Ondernemende advocaat

Dagelijks houdt Ali zich als advocaat bezig met het begeleiden en adviseren van bedrijven op diverse gebieden. Op dit moment betekent dat voornamelijk het herstructureren van bedrijven, herfinancieringen, reorganisaties, overnames en splitsingen, geschillen tussen aandeelhouders en bestuurdersaansprakelijkheid.

Naast zijn rol als advocaat, is hij zelf ondernemer. Daarom weet hij als geen ander hoe een ondernemer denkt. En misschien belangrijker: hij spreekt de taal van de ondernemer.

In april 2021 heeft hij de specialisatieopleiding WHOA – Herstructureringsdeskundige afgerond. Met alle kennis die hij daar heeft opgedaan en zijn jarenlange ervaring in de wereld van herstructurering kan hij u voorzien van gedegen advies omtrent de rechten en verplichtingen binnen een WHOA-traject. Voor de herstructureringsdeskundige binnen de WHOA is er een belangrijke rol weggelegd om te zorgen voor een goed stakeholdermanagement. Het in kaart brengen van verschillende belangen, duidelijke communicatie en zorgen voor voldoende draagvlak. Het is allemaal nodig om tot een succesvol akkoord te komen.

Maar ook als aandeelhouder of als schuldeiser heeft u belangrijke rechten binnen een WHOA-traject. Het is daarom van belang u goed te laten adviseren als u wordt geconfronteerd met een WHOA-traject.

Benieuwd of Ali iets voor u kan betekenen? Bel hem dan gerust.

Blogs door

Ali

Ontdek hoe u uw bedrijfsperspectief verbetert of de onderneming gecontroleerd afwikkelt met de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA).

Kennisartikelen door

Ali

Ontdek hoe u uw bedrijfsperspectief verbetert of de onderneming gecontroleerd afwikkelt met de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA).

No items found.