Bob Huuskes

Bedrijfsadviseur

,

Herstructureringsdeskundige

,

Hulp bij strategie & executie

Als bedrijfskundige met meer dan 25 jaar managementervaring in zowel corporate- als MKB-omgeving, heeft Bob diverse ingrijpende veranderingen en reorganisaties gerealiseerd. Sinds 2014 is hij werkzaam als bedrijfsadviseur waarin hij zich heeft gespecialiseerd in oplossingen voor groei, overnames en herstructureringen.

Zijn manier van werken wordt gekenmerkt door een oplossingsgerichte, praktische en oprechte benadering. Bij het koers houden van ondernemingen in turbulente tijden is eerlijkheid een groot goed. Bob laat mensen graag zien wat er goed gaat, maar ook waar het beter kan. Hierbij maakt hij de situatie niet mooier dan hij is.

Het mooiste van het adviesvak vind hij samen met de ondernemer kansen pakken door plannen te maken en deze vervolgens te realiseren. Bij een herstructurering valt of staat de kwaliteit van het plan immers met de executie. Een goed uitwerkt herstructureringsplan bevat zowel financiële als strategische en operationele maatregelen. Om het plan tot uitvoering te brengen is doordachte communicatie met alle betrokken partijen van cruciaal belang. Hierbij helpt hij ondernemers graag met het managen van stakeholders om rust en evenwicht te creëren.  

Bij een WHOA-traject komen bovenstaande aspecten ook om de hoek kijken. Om een WHOA-akkoord te laten slagen, moet er vertrouwen zijn bij alle betrokken partijen. Dit vertrouwen wordt gekweekt door een allesomvangrijk turnaround plan en goede communicatie. Om ondernemers optimaal te kunnen adviseren op het gebied van de WHOA heeft hij in april 2021 de specialisatieopleiding WHOA – Herstructureringsdeskundige met succes afgerond.  

Wilt u kennis maken? Neem dan gerust contact op.

Blogs door

Bob

Ontdek hoe u uw bedrijfsperspectief verbetert of de onderneming gecontroleerd afwikkelt met de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA).

No items found.

Kennisartikelen door

Bob

Ontdek hoe u uw bedrijfsperspectief verbetert of de onderneming gecontroleerd afwikkelt met de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA).