Jelle Damstra

Advocaat

,

Curator

,

Herstructureringsdeskundige

,

Analytisch en oplossingsgericht

In zijn praktijk houdt Jelle zich dagelijks bezig met het begeleiden en adviseren van (Groot) MKB/Internationale bedrijven op diverse gebieden van ondernemingsrechtpraktijk. Daarnaast heeft hij brede ervaring in het opstellen van Nederlandstalige en Engelstalige overeenkomsten en is hij betrokken bij vele en diverse overnames. Verder heeft hij jarenlange ervaring als curator in faillissementen van ondernemingen van diverse pluimage.

Analytisch en oplossingsgericht denken kenmerken hem als advocaat en curator evenals grote dossierkennis en oog hebben voor detail.

Op het gebied van het faillissementsrecht heeft hij de Grotius/INSOLAD specialisatieopleiding insolventierecht afgerond en is hij lid van de specialisatievereniging van insolventieadvocaten INSOLAD. In april 2021 heeft hij de specialisatieopleiding WHOA – Herstructureringsdeskundige met succes afgerond.

Hij weet van de hoed en de rand van de faillissementspraktijk en begrijpt hierdoor heel goed wat de gevolgen kunnen zijn van een naderend faillissement voor een ondernemer en alle betrokkenen bij de onderneming, zoals financiers, leveranciers, werknemers, klanten en aandeelhouders. Het begrijpen van en omgaan met de belangen van al deze betrokkenen is belangrijk om een onderneming in nood door middel van een WHOA-traject de kans te geven succesvol door te kunnen laten gaan.

Het is goed om te weten dat u (naast de ondernemer) als betrokkene bij een onderneming in nood belangrijke rechten binnen het WHOA-traject heeft. Met zijn kennis en jarenlange ervaring als advocaat en curator kan hij u goed adviseren over uw rechten en verplichtingen binnen een WHOA-traject.

Benieuwd of Jelle iets voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met hem op.

Blogs door

Jelle

Ontdek hoe u uw bedrijfsperspectief verbetert of de onderneming gecontroleerd afwikkelt met de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA).

No items found.

Kennisartikelen door

Jelle

Ontdek hoe u uw bedrijfsperspectief verbetert of de onderneming gecontroleerd afwikkelt met de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA).