Piet Wessels

Bedrijfsadviseur

,

Herstructureringsdeskundige

,

Eerst het plan, dan de route

Als adviseur houdt Piet zich al 20 jaar bezig met het begeleiden van bedrijven in financieel zwaar weer. Door met een kritische en onafhankelijke blik naar de financiële situatie en de organisatie te kijken, kan een realistisch herstelplan worden opgesteld. Daarbij vormt hij het kritische klankbord voor de directie. Verder heeft hij ervaring met het begeleiden van ondernemingen tijdens overnametrajecten.

Hij weet een dossier snel eigen te maken. Hierdoor krijgt hij inzicht in de huidige situatie en begrijpt hij heel goed welke koers gevaren moet worden. Dit inzicht geeft rust en is de basis voor de toekomst. Door zijn betrokken en gedreven houding vormt hij een enthousiaste medestander voor de ondernemer.

Eerst het plan, dan de route. Hij vindt het een uitdaging om samen met de ondernemer een nieuw doel te formuleren. Om met oog voor de huidige waarden van het bedrijf een nieuw toekomstperspectief te definiëren. En vervolgens een concreet plan uit te werken om daar te komen.

Om ondernemers optimaal te kunnen adviseren op het gebied van de WHOA heeft hij in april 2021 de specialisatieopleiding WHOA – Herstructureringsdeskundige met succes afgerond. De WHOA kan ondernemingen helpen bij het reduceren van de schuldenlast. Om een WHOA-traject succesvol te doorlopen is het van belang om de belangen van alle betrokkenen te managen. Als adviseur functioneert Piet als onpartijdige schakel om het vertrouwen van stakeholders te winnen en de ondernemer bij te staan bij het opstellen van een succesvol herstructureringsplan.

Benieuwd of hij iets voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

Blogs door

Piet

Ontdek hoe u uw bedrijfsperspectief verbetert of de onderneming gecontroleerd afwikkelt met de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA).

No items found.

Kennisartikelen door

Piet

Ontdek hoe u uw bedrijfsperspectief verbetert of de onderneming gecontroleerd afwikkelt met de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA).